Kolekcija Custom.

Eleganca in raznolikost, za vsak karakter.

S petnajstimi različnimi dimenzijami peres, dvema modeloma, dvema sistemoma polnjenja, dvema stiloma sponk in številnimi premazi ter prefinjenimi zaključki, je Custom eno najbolje prodajanih nalivnih peres na Japonskem.
Od 185 € z DDV
Kolekcija Custom

Kolekcija Custom

Custom Enju
Nalivno pero
Custom Urushi
Nalivno pero
Custom Urushi
Kroglično pero
Custom 845
Nalivno pero
Custom 823
Nalivno pero
Custom 74
Nalivno pero

Nalivno pero

Custom Enju

This new exceptional writing instrument enriches the traditional Custom collection.

Its body is made of precious Japanese pagoda wood, a majestic tree that symbolizes the path to heightened awareness and perception, filled with wisdom, peace and harmony. Endowed with golden attributes and a two-tone 18-carat gold nib (N°15), it is of rare and timeless elegance.

Able to seduce writing enthusiasts around the world, it is presented in an exclusive Pilot gift box with a black Asian-inspired laced leather case that will allow it to be transported and used at all times.

Nalivno pero

Custom Urushi

Izjema v liniji  luksuznih pisal. 

Ohišje je izdelano iz ebonita (umetnega polimera), prevlečeno z Urushi lakom in opremljeno s konico iz 18 karatnega zlata velikosti  no.30, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo pisanja. Na voljo v 3 debelinah: F/M/B.

Kroglično pero

Custom Urushi

Izjema v liniji  luksuznih pisal. 

Ohišje je izdelano iz ebonita (umetnega polimera), prevlečeno z Urushi lakom. Medium (1.0) konica zaradi črnila na oljni bazi, zagotavlja edinstveno izkušnjo pisanja.

Nalivno pero

Custom 845

Naj vas očara ta pomanjšana različica slavnega modela Custom Urushi!

Tako kot pri Custom Urushi, je tudi ohišje Custom 845 iz ebonita, prekrito s čudovitim in izjemnim lakom Urushi, visoko cenjenim materialom, ki je bil izpopolnjen že pred več kot 7000 let! Na voljo v rdeči in črni različici, črna prevleka lepo zaključuje ohišje in pokrovček.  Obstaja tudi v popolnoma črni različici. Zgornji del pokrovčka je zaključen z pozlačeno sponko, nato pa z žlebastim obročem, pod katerega je vstavljena vgravirana PILOT-ova zaponka, enako kot na Namikijih. Spodnji del telesa ima ožlebljen obroč in dvobarvno vgravirano pero, ki poudarja njegov eleganten videz. Custom Urushi je dobavljiv v ekskluzivni leseni škatli. Na voljo v 4 velikostih konic F / M / B / EB. Združljivost črnil: kartuše, črnila Iroshizuku, konverter 70. Pero iz 18-karatnega zlata.

Nalivno pero

Custom 823

Novost v zbirki Custom: Vračamo se k modelu Custom 823, ki je bil predstavljen leta 2000 in je med eleganco in tradicijo.

Prozorno ohišje iz razkošne akrilne smole, 14-karatno zlato pero in batni sistem črnila, ki omogoča uporabo 24 odtenkov naših črnil iroshizuku.

V črni ali jantarni različici je na voljo v treh velikostih peresa, tankem, srednjem ali širokem, in v ekskluzivni darilni škatli PILOT z brezplačnim črnim črnilom.

Nalivno pero

Custom 74

Custom 74 je nalivno pero podolgovate oblike.

Prozorno obarvano ohišje mu daje edinstvenost, ki se spogleduje z brezčasnim klasicizmom. 14-karatna zlata konica z vložkom, prevlečenim z rodijem.

Pisalo Custom 74 lahko uporabljate s priloženim pretvornikom ali s kartušami s črnilom PILOT. Na voljo v treh velikostih peresa: fino, srednje in široko.

Drugi izdelki

Drugi izdelki