Pisala z gel črnilom.

Pisalni pripomočki PILOT so znani po visoki kakovosti izdelave in enostavni uporabi.

S kombinacijo izjemno visokih stopenj inovativnosti z veliko predanostjo v industrijskem obsegu, je PILOT lansiral zaporedne tehnologije, ki so popolnoma spremenile podobo trga pisanja.

Pisalo Pilot G-2 je ikonični izdelek v seriji Pilot Gel Ink pisal in najbolje prodajano gel pisalo.

pisalo G-2

pisalo G-2

Absolutno merilo

Pilot prinaša najsodobnejše pisne rešitve in inovacije. Roler G-2 z gel črnilom ni nobena izjema od pravila z uporabno, največkrat uporabljeno konico 0,7 mm za stalno, natančno in gladko pisanje. Zaradi dolge avtonomije pisanja in ergonomskega oprijema, je roler zanesljiv in vzdržljiv spremljevalec pri vsakodnevnem pisanju.

Kroglica iz volframovega karbida

Vsi elementi pisal G-2 so zasnovani tako, da trajajo. Njihova kroglica iz volframovega karbida zagotavlja izdelek, ki je odporen na obrabo in se ne deformira, njegovo ohišje pa je zelo robustno.

Trajnost

Pisala G-2 so opremljena s pritisnim mehanizmom, ki vas ščiti pred nenamernimi sledmi pisala in izgubljenimi pokrovčki na dnu vrečke. Največia praktičnost v minimalističnem dizajnu. To okoljv prijazno pisalo je izdelano iz 70 % reciklirane plastike (brez črnila in polnil) in ga je mogoče ponovno napolniti.

31 barv

Na voljo v več kot 31 barvah: G-2 roler z gel črnilom je zelo uporaben tudi za bolj praznično pisanje in ustvarjalno delo. Njegovo zelo mehko in gosto gel črnilo je na voljo v neonskih, kovinskih in pastelnih barvah.

Paleta

Paleta pisal Pilot Gel Ink:

G-2 Classic
G-2 Neon
G-2 Metal
G-2 Pastel
B2P Gel
Synergy Point
G-Knock
Supergel

G-2 Classic

G-2 je pisalo z gelskim črnilom, ki združuje tehnološko zmogljivost in oblikovanje.

Zaradi ergonomskega ročaja ga je zelo enostavno držati, njegova visoko odporna kroglica iz volframovega karbida pa ohranja svojo obliko in je izjemno trpežna. Navdušeni boste nad tekočnostjo črnila in intenzivnostjo barv.

Zdaj kompenziramo emisije CO2 vseh pisal, proizvedenih v naši evropski tovarni v Franciji (74), s podporo in financiranjem projekta “čiste plastične banke za oceane”, ki ga je predlagal Climate Partner. črna, modra, rdeča, zelena, črno modra, vijolična, svetlo modra, rožnata in temno rdeča.

G-2 Neon

Delajte, igrajte se, ustvarjajte in poudarjajte s trendovskimi in živahnimi barvami neonskega črnila pisala G-2 Pilot.

To pisalo z gelskim črnilom združuje tehnološko zmogljivost in oblikovanje. Zaradi ergonomskega ročaja ga je zelo enostavno držati, medtem ko njegova visoko odporna kroglica iz volframovega karbida ohranja svojo obliko in je izjemno trpežna. Navdušeni boste nad tekočnostjo črnila in intenzivnostjo bleščečih neonskih barv, ki so kot nalašč za ustvarjanje privlačnih zapiskov in poudarjanje informacij.

G-2 Metal

V svoje pisanje vnesite malo domišljije S temi pisali z bleščečim črnilom izrazite svoje ustvarjalne instinkte.

Idealno dopolnilo za vsako priložnost, vabila, jedilnike, božične voščilnice ali kartice z imeni krajev. Odlični so tudi za namizno umetnost. Ne čakajte, da z novimi idejami za okrasitev osupnete svoje najbližje in najdražje!

Bogata paleta 6 kovinskih barv (zlata, srebrna, vijolična, roza, modra in zelena) za navdih in polepšanje vsake priložnosti.

G-2 Pastel

Dodajte malo domišljije svojim najbolj posebnim spominom.

V tej zbirki so zastopane vse barve mavrice, ki vam bodo pomagale personalizirati fotoalbume, pisma, kuverte ali vaše najbolj intimne misli v dnevniku. Popoln pripomoček za pisanje za najbolj strastne zbiratelje albumov in tiste z ustvarjalno preteklostjo.

Na voljo je 6 pastelnih barv (bela, modra, rumena, zelena, vijolična in rožnata), med katerimi lahko izbirate, če ste stari od 7 do 77 let, lahko svoje stvaritve naredite še bolj posebne.

B2P Gel

Zdaj izravnavamo emisije CO2 vseh pisal, izdelanih v naši evropski tovarni s sedežem v Franciji (74), s podporo in financiranjem projekta »čisti oceanske plastične banke«, ki ga je predlagal Climate Partner.

Synergy Point

Preizkusite Pilotov Singery Point 0.5 in začutite vrhunski dotik pisanja!

Izjemna kombinacija črnila in do potankosti dodelane konice, omogočata neverjetno gladko drsenje po papirju. Kroglica se zaradi drobnih utorov, ki preprečujejo trenje s papirjem, enakomerno vrti in zagotavlja izjemno lahkost pisanja. Nosilci konusa konice vsebujejo velike količine črnila, kar omogoča udobno pisanje od začetka do konca.  Ojačana konica, primerna tudi za ljudi, ki ob pisanju vršijo močnejši pritisk na podlago. Črnilo vsebuje pigment, ki je odporen na vodo in  izpostavljenost svetlobi, idealno za uporabo na dokumentih trajnejše vrednosti.

G-Knock

Njegov moderen design in ohišje iz reciklirane plastike uvrščajo G-Knock na vodilno mesto v novejši generaciji gel rolerjev.

Osvojil vas bo s svojo udobnostjo, ki jo omogoča grip gumica in s kakovostjo črnila. G-Knock je del linije Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo G-Knock Gel roler iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -78%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!

By producing a Begreen G-Knock gel ink pen, Pilot is reducing the carbon footprint of the pen compared to the same pen produced without recycled plastic. But it does not stop there, by refilling it at least 3 times, you would be offsetting the carbon dioxide emissions too.

From the manufacturing through to the end of the product life, it is estimated that buying this Begreen pen and refilling it 3 times reduces the total environmental impact of the pen by -78%** compared to buying an additional 3 new pens. A small gesture can make a significant difference in our fight against climate change!

Supergel

PILOT tehnologija po ugodni ceni! Super Gel je roler pisalo, pri katerem je črnilo polnjeno direktno v ohišje. Gel črnilo za dolgotrajno rabo in neskončen užitek drsenja po papirju.

Pisalo Pilot G-2:
originalno že od leta 1997

Črna, modra, rdeča in zelena pisala G-2 s srednjo konico so izdelana iz vsaj 70 % reciklirane plastike (razen polnil in embalaže izdelka), da bi pomagali varčevati z viri našega planeta.
Navdihi

Navdihi