Pravne informacije

Člen 1: Opis spletne strani

To spletno mesto je dostopno na naslednjem URL-ju: https://www.pilotpen.eu/ (v nadaljevanju “spletno mesto”).

Izdajatelj spletnega mesta je podjetje PILOT CORPORATION OF EUROPE, SA s kapitalom 7.216.936 evrov, registrirano v registru podjetij 399 424 753 Annecy, katerega sedež je na naslovu PAE de La Caille – Saint-Martin Bellevue – 74 350. Allonzier-La-Caille, Francija, ki ga zastopa g.Yoshio Wada, opravilno pooblaščen za namene teh pogojev.
Vodja publikacije je g. Julien Barabant.

Kontaktirate nas lahko po elektronski pošti: contactus@piloteurope.com ali po telefonu: +33 4.50.08.30.00.

Spletno mesto gosti podjetje OVH, katerega sedež se nahaja na naslovu 2, rue Kellermann – 59100 Roubaix – Francija.

2. člen: Svoboda opravljanja storitev

Uporaba storitve, ki jo je vzpostavila PILOT CORPORATION OF EUROPE in je opisana v teh splošnih pogojih, je popolnoma brezplačna.

Vendar pa je oprema (računalnik, telefon, programska oprema, telekomunikacije itd.), ki omogoča dostop do te storitve, izključna odgovornost uporabnikov interneta, prav tako kot stroški internetne povezave.

3. člen: Intelektualna lastnina

Spletno mesto in njegova vsebina sta izključna last PILOT CORPORATION OF EUROPE. Razen preprostega ogleda spletnega mesta na internetu, je vsaka druga uporaba spletnega mesta ali njegove vsebine predmet predhodnega soglasja PILOT CORPORATION OF EUROPE.

Strogo je prepovedana uporaba ali reproduciranje imena “PILOT” in/ali njegovega logotipa, katere koli blagovne znamke in dizajna, omenjenega in/ali predstavljenega na spletni strani ali kateri koli drugi povezani strani, iz kakršnega koli razloga, zlasti v oglaševalske namene, brez predhodnega pisnega soglasja PILOT CORPORATION OF EUROPE.

Slike, ki ponazarjajo spletno mesto, izvirajo iz knjižnice fotografij PILOT CORPORATION OF EUROPE (navesti je treba avtorje).

4. člen: Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki uporabnikov interneta bodo obravnavani v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) z dne 27. aprila 2016. Tukaj je povezava do našega pravilnika o zasebnosti, kjer so informacije o tem, kako zbiramo in obdelujemo osebne podatke .

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našim pravilnikom o zasebnosti, nam pišite na: privacy@piloteurope.com .

5. člen: Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk shrani strežnik spletnih strani. Piškotki ne morejo zagnati programov ali vnesti virusa v računalnik. Piškotki se uporabljajo samo za posebne namene kot je tehnična olajšava vašega obiska ali zagotavljanje statistike. Naš pravilnik o piškotkih in način, kako ne prejemati piškotkov, je opisan v našem pravilniku o zasebnosti .

Ko prvič obiščete naše spletno mesto, vas obvestimo, da uporabljamo piškotke s pomočjo informacijske pasice, prikazane na dnu strani. Če nadaljujete z brskanjem po našem spletnem mestu, ko je prikazana ta pasica, soglašate z našo uporabo piškotkov.

Na naše spletno mesto bomo verjetno vključili računalniške aplikacije tretjih oseb, kot je na primer Youtube. Uporabljajo piškotke, mi pa nimamo nadzora nad njihovim postopkom, saj delujejo sami zase. Za več informacij o piškotkih in uporabi vaših osebnih podatkov s strani teh aplikacij, vam svetujemo, da si ogledate njihove politike in splošne pogoje uporabe.

6. člen: Tveganja, povezana z internetom

Storitve spletne strani so dostopne 24 ur na dan, 7 dni v tednu, razen v primeru višje sile ali dogodka, ki je izven nadzora PILOT CORPORATION OF EUROPE in je odvisna od vzdrževalnih obdobij in morebitnih okvar.

PILOT CORPORATION OF EUROPE ne jamči za hitrost prenosa in odzivni čas informacij, ki krožijo med internetom in platformo spletne strani. Pravzaprav hitrost, s katero krožijo informacije, ne spada v storitev dostopa, ki jo ponuja PILOT CORPORATION OF EUROPE, temveč v lastne značilnosti spletnega omrežja glede tehničnih sredstev za pridobivanje ustvarjenega prometa.

PILOT CORPORATION OF EUROPE uporabnike opozarja na značilnosti in omejitve interneta ter ne prevzema nobene odgovornosti za posledice povezave uporabnikov s tem omrežjem prek spletne strani.

Natančneje, PILOT CORPORATION OF EUROPE ne more biti odgovorna za kakršno koli škodo, materialno ali nematerialno, povzročeno uporabnikom, njihovi opremi IT ali na njej shranjenih podatkih ali morebitne posledice za njihovo osebno, poklicno ali poslovno poslovanje.

PILOT CORPORATION OF EUROPE ne more biti odgovoren za kakršno koli uporabo elementov, ki se pojavljajo na zasebnih območjih spletnega mesta, s strani tretjih oseb.

PILOT CORPORATION OF EUROPE ne more biti odgovoren, če se eden ali več uporabnikov ne more povezati s spletnim mestom zaradi kakršne koli tehnične napake ali kakršne koli težave, zlasti povezane s preobremenitvijo omrežja.

7. člen: Začasna prekinitev in odpoved

PILOT CORPORATION OF EUROPE lahko enostransko in kadar koli začasno ali dokončno prekine spletno dostopnost svojega spletnega mesta, ne da bi bil odgovoren za to in ne da bi to povzročilo dodelitev kakršne koli odškodnine.

8. člen: Spletna mesta tretjih oseb

Strani spletnega mesta lahko vsebujejo hiperpovezave, ki se nanašajo na druga spletna mesta, ki jih upravljajo podjetja, ki niso PILOT CORPORATION OF EUROPE in nad katerimi PILOT CORPORATION OF EUROPE nima nobenega nadzora. PILOT CORPORATION OF EUROPE ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino teh spletnih mest tretjih oseb ali vsebino, na katero se  spletne strani tretjih oseb lahko nanašajo.

9. člen: Razno

PILOT CORPORATION OF EUROPE lahko te splošne pogoje uporabe kadar koli spremeni. Uporabnikom je naložena zadnja različica splošnih pogojev uporabe.

Splošne pogoje uporabe ureja francoska zakonodaja in morebitni spori v zvezi z njihovo izvedbo in/ali njihovo razlago bodo predloženi francoskim sodiščem.