Pisala s tekočim črnilom.

Pisalni pripomočki PILOT so znani po visoki kakovosti izdelave in enostavni uporabi.

Z združevanjem izjemno visoke stopnje inovativnosti z močno industrijsko zavezanostjo je PILOT uvedel zaporedne tehnologije, ki so popolnoma spremenile podobo trga pisal.

Hi-Tecpoint

Hi-Tecpoint za izjemno natančne črte in odlično udobje pri pisanju.

Pisalo V5/V7 je odličen primer te kombinacije izdelkov.

V5 Hi-Tecpoint s tekočim črnilom je v dveh desetletjih postal eno najbolj prepoznavnih pisal na trgu in še danes ostaja referenca na trgu.

Edinstvena konica Hi-Tecpoint zagotavlja natančno sled čistega tekočega črnila, ki zagotavlja svetlo in gosto bravo, medtem ko sistem za uravnavanje črnila ohranja stalen pretok do zadnje kapljice.

Zahvaljujoč prozornemu okencu, ki se nahaja na ohišju pisala Pilot, lahko kadar koli preverite količino črnila tako, da vas nikoli ne bodo ujeli nepripravljene.

Merilo za udobno pisanje.

Kroglice iz volframovega karbida

Ta zlitina je ena od skrivnosti kakovosti PILOT. Učinkovito se upira deformacijam zaradi udarcev ali padcev. Kroglica ohrani svojo okroglo obliko, linija pa ostane natančna, pravilna in brez madežev ali puščanja.

Kroglica se vrti s hitrostjo od 4 do 5000 obratov na minuto. To vrtenje ustvari toplotni učinek, zaradi katerega je črnilo še bolj tekoče. Kroglica je nameščena v ohišju iz nerjavečega jekla.

Hi-Tecpoint konica

Mikrokroglica, ki je bila predstavljena leta 1984 v 3 ali 4 vdolbinah na koncu Hi-Tecpointa, je ekskluzivno patentiral Pilot.

Za razliko od nenastavljenih kroglic ta tehnologija omogoča, da črnilo prosto teče in izboljša vrtenje kroglice za bolj tekoče pisanje. Rezultat so natančne linije in izjemno udobje pisanja.

Regulator črnila

Pilot Hi-Tecpoint V5/V7 so opremljeni z revolucionarnim sistemom regulatorja tekočega črnila, ki zagotavlja popolnoma nadzorovan in takojšen pretok črnila z živimi in obstojnimi barvami.

Regulator črnila z začasnim shranjevanjem odvečnega črnila v membranah različnih debelin omogoča nadzor dovoda črnila v konico in tako enakomerno uravnava pretok črnila skozi celotno življenjsko dobo pisala.

ATT sistem

Najsodobnejša tehnologija v tej kapici je domiselna vzmet, ki se prilega konici, da je popolnoma neprodušna.

Ta sistem zagotavlja, da je pisalo pripravljeno za uporabo in odpravi težave s puščanjem ali težkim vstavljanjem črnila.

Paleta

Paleta pisal s tekočim črnilom

Hi-Tecpoint
V5
Hi-Tecpoint
V7
Cartridge system
V5
Cartridge system
V7
V-Ball
V-pen
V-Sign Pen
Hi-Tecpoint
V10 RT
Greenball
Hi-Tecpoint
V7 Grip
V-Board Master
Spotliter

V5

Hi-Tecpoint

V5 je prodajna uspešnica žeod leta 1984!

V5 je kroglično pisalo, opremljeno z regulatorjem črnila za popoln pretok črnila. Njegova zelo odporna kroglica iz volframovega karbida ohranja obliko in je izjemno trpežna. Navdušili vas bosta natančnost in izjemna vzdržljivost. Zdaj izravnavamo emisije CO2 vseh pisal, izdelanih v naši evropski tovarni s sedežem v Franciji (74), s podporo in financiranjem projekta »čisti oceanske plastične banke«, ki ga je predlagal Climate Partner.

V7

Hi-Tecpoint

V7 je prodajna uspešnica že od leta 1984!

V7 je kroglično pisalo, opremljeno z regulatorjem črnila za popoln pretok črnila. Njegova zelo odporna kroglica iz volframovega karbida ohranja obliko in je izjemno trpežna. Navdušili vas bosta natančnost in izjemna vzdržljivost. Zdaj izravnavamo emisije CO2 vseh pisal, izdelanih v naši evropski tovarni s sedežem v Franciji (74), s podporo in financiranjem projekta »čisti oceanske plastične banke«, ki ga je predlagal Climate Partner.

V5

Cartridge system

Svetovna premiera: Pilot predstavlja prvo pisalo s tekočim črnilom na polnilni vložek.

Legendarna preciznost pisanja Pilotovega V5 je postala stroškovno učinkovitejša (polnilo) in bolj okolju prijazna (71% recikliranega materiala). – Stroškovna učinkovitost, polnilo lahko zamenjate več kot 10 krat, zajamčen tekoč izpis. Okolju prijazen: v 71% izdelan iz recikliranega plastičnega materiala (razen zamenljivih delov). Hi-Tecpoint roler& tekoče črnilo, odlična kakovost pisanja in sijoče barve. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo Hi-Tecpoint V5 Refillable Roler s tekočim črnilom iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -81%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!

V7

Cartridge system

Svetovna premiera: Pilot predstavlja prvo pisalo s tekočim črnilom na polnilni vložek.

Legendarna preciznost pisanja Pilotovega V7 je postala stroškovno učinkovitejša (polnilo) in bolj okolju prijazna (71% recikliranega materiala). – Stroškovna učinkovitost, polnilo lahko zamenjate več kot 10 krat, zajamčen tekoč izpis. Okolju prijazen: v 71% izdelan iz recikliranega plastičnega materiala (razen zamenljivih delov). Hi-Tecpoint roler& tekoče črnilo, odlična kakovost pisanja in sijoče barve. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo Hi-Tecpoint V7 Refillable Roler s tekočim črnilom iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -81%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!

V-Ball

V Ball 07 je roler s konus vrhom in izjemno vzdržljivo volfram karbidno kroglico.

Opremljen z regulatorjem, vas bo navdušil s popolnim pretokom črnila, dolžino izpisa ter svojim preprostim modernim designom. V Ball 07 je izjemno primeren za vse ljubitelje lepega pisanja.

V-pen

V-Pen Silver je nalivno pero za enkratno uporabo (ne more se polniti) in tekočim črnilom, ki se lahko briše z brisalcem črnila.

Navdušeni boste nad tekočim izpisom in linijami V-Pena, intenzivnostjo barv in neverjetnim pretokom črnila.

V-Sign Pen

V-Sign Pen s srednjo konico je flomaster s tekočim črnilom, opremljen z regulatorjem, ki zagotavlja neprekinjen dotok črnila.

Viden nivo črnila, presenečenja niso več mogoča. Navdušeni boste nad V-Razor Pointovim tekočim drsenjem po papirju in dolžino izpisa.

V10 RT

Hi-Tecpoint

V10 RT je izvlečna in polnilna različica serije Hi-Tecpoint V.

Odlično pisalno orodje za tiste, ki uživajo v večji širini poteze. Zelo odporna kroglica iz volframovega karbida ohranja svojo obliko in je izjemno trpežna. Navdušeni boste nad natančnostjo njegove poteze, dolgo življenjsko dobo in preprostim, elegantnim dizajnom. Ergonomski ročaj V10 RT zagotavlja odlično udobje pri pisanju.

Greenball

Greenball je okolju prijazen rollerball, ki ga je mogoče ponovno napolniti, s stožčasto konico ter togo in trpežno kroglico iz volframovega karbida.

Navdušeni boste nad popolnim pretokom črnila, dolgo življenjsko dobo in preprostim, sodobnim dizajnom pisala Greenball.

Rollerball Greenball je del serije Begreen, izdelane iz reciklirane plastike. Skupaj lahko prispevamo k spremembam in varčevanju virov našega planeta.

S proizvodnjo pisala s tekočim črnilom Begreen Greenball iz reciklirane plastike Pilot zmanjša ogljični odtis pisala v primerjavi z enakim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike.

Vendar se to ne ustavi pri tem, saj bi z njegovim vsaj trikratnim polnjenjem izravnali tudi emisije ogljikovega dioksida.

Ocenjuje se, da nakup tega pisala Begreen in njegovo 3-kratno polnjenje zmanjšata skupni vpliv pisala na okolje za -78 %** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Že majhna gesta lahko pomembno vpliva na naš boj proti podnebnim spremembam!

V7 Grip

Hi-Tecpoint

V7 Grip je roler s tekočim črnilom in regulatorjem pretoka, ki zagotavlja enakomeren dotok črnila. Zelo odporna volfram karbidna kroglica ohranja obliko in trdnost.

Navdušeni boste nad preciznostjo izpisa, dolžino pisanja, elegantnim designom in njegovim ergonomskim gripom.

V-Board Master

Tehnična inovacija, V-BOARD MASTER je marker s tekočim črnilom za pisanje po belih tablah in z zamenljivim polnilom.

Nov sistem “izpiranja” črnila omogoča konstanten dotok črnila in neprekinjeno pisanje brez stresanja ali črpanja črnila. Navdušeni boste nad intenzivnostjo in čistostjo barv, ki vam jih nudi V-BOARD MASTER. Marker spada v linijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo V-Board Master Marker iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -75%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!

Spotliter

VW je oznčevalec teksta z dvojnim vrhom, opremljen z regulatorjem  za neprekinjen dotok črnila.

Zelo praktičen, označevalec VW vsebuje 70% rumene in 30% roza barve, obe v istem ohišju. Konica bo obdržala svojo obliko in vas ne bo nikoli razočarala. Intenzivnost barv vam zagotavlja odličen označevalec teksta. VW je del Begreen linije pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike.

Hi-Tecpoint za izjemno natančne črte in odlično udobje pisanja.

Navdihi

Navdihi

Drugi izdelki

Izdelek, prilagojen vsem potrebam