Pišite, brišite, in prepišite!

Pišite, brišite in prepišite, kolikorkrat želite – to je lepota pisal Pilot FriXion.  Pisala Pilot FriXion imajo edinstveno tehnologijo termo-občutljivega črnila, ki omogoča, da izbrišete vse svoje napake, ne da bi pri tem poškodovali vaš zvezek ali odtrgali stran.

Preprosto uporabite konico, da izbrišete črnilo in nadaljujte brez odlašanja. Po brisanju lahko znova pišete po njem z istim pisalom.

Ne glede na vaše dnevne potrebe v šoli, doma ali v službi, za vsakogar se najde pisalo FriXion!

Izdelki FriXion

Izdelki FriXion

NOVA! FriXion
Zone
FriXion
Ball Clicker
FriXion
Point
FriXion
Ball
FriXion
Point Clicker
FriXion
Ball LX
FriXion
Light
FriXion
Light Natural
FriXion
Light Soft
FriXion
Fineliner
FriXion
Colors
FriXion
Polnila

Zone

NOVA! FriXion

Write, Erase, Repeat!

Odkrijte novo pisalo Frixion premium z ekskluzivnim in patentiranim izbrisljivim črnilom Pilot za neprimerljivo čistejše pisanje.

Območje Frixion ima diskretno in minimalistično zasnovo s kovinskim obročem v obliki črke V, ki vam bo pomagal pri pisanju beležk ali seznamov pri delu.

Novo območje Frixion, ki ga je mogoče izvleči in ponovno napolniti, je zasnovano z novimi tehnologijami, vključno s sistemom za držanje konice, zmanjšanjem hrupa klikanja in zamaškom za sponko za še večje udobje pri pisanju v pisarni. Novo 0,7 mm kovinsko polnilo Premium je združljivo z vsemi pisali Frixion Ball in Ball clicker ter je zasnovano tako, da piše 30 % temneje (za črno barvo) in 40 % dlje.

Z ročajem iz elastomera in gladkim ohišjem, ki je na voljo v 4 barvah, boste zagotovo našli pravo območje Frixion, ki vas bo spremljalo, kjer koli boste delali.

Ball Clicker

FriXion

Piši…Briši…Ponovi 

z novo izvedbo FriXion rolerja na pritisni mehanizem! Briše čisto, s toploto, ki jo  generira FriXion radirka na koncu rolerja, brez  nadležnih svaljkov. Z  istim pisalom pišemo po že izbrisani površini (in ne kot pri brisalcih  standardnega črnila, kjer pisanje po izbrisani površini ni možno). Z uporabo patentiranega termoobčutljivega črnila, FriXion Ball Clicker, zaprisežen PILOT-ovi tradiciji, uvaja revolucijo v pisanju!  Zabaven stil s konus obliko  in tetoviranim ohišjem, je na voljo  v 7 barvah. Ni primeren za uporabo na uradnih dokumentih, za pisanje izpitov ali  na dokumentih trajnejše vrednosti.

Point

FriXion

Piši, briši, piši!

NIKOLI več ne prečrtajte napisanega z Frixion Point brisljivim pisalom Pilot izjemne natančnosti!

Ne spreglejte nove visokotehnološke sinergijske konice, zasnovane s kroglico, ki se obrača s pomočjo več jamic, ki preprečujejo občutek praskanja na papirju in omogočajo gladko pisanje od začetka do konca uporabe. Frixion Point pisala 0.5 mm omogočajo pisanje z neverjetno natančnostjo. Frixion toplotno občutljivo črnilo omogoča brisanje že napisanega z radirko na vrhu pisala ter takojšnje ponovno pisanje po izbrisanem – vse z istim pisalom. Preprosto brisanje napak, črnilo kot po čudežu izgine! Edinstveno gel črnilo reagira na toploto, ki se ustvarja ob drgnjenju po papirju in omogoča takojšnje popravljanje napak z enim in istim pisalom. Preizkusite ga takoj zdaj, navdušil vas bo z neverjetno tekočim in udobnim pisanjem.

Ball

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

Pišite tekoče s FriXion Ball rolerjem s srednjo konico, izbrišite z  integrirano FriXion radirko brez poškodovanja papirja in takoj napišite znova. Zahvaljujoč novemu, patentiranemu termoobčutljivemu črnilu, PILOT piše nove strani zgodovine s FriXion Ball rolerjem. FriXion Ball odraža mladostni stil s svojim tetoviranim ohišjem in široko paleto barv. Ni primeren za uporabo na uradnih dokumentih. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo FriXion Ball gel roler iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike.

A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -71%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!

Point Clicker

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

z novo izvedbo FriXion rolerja na pritisni mehanizem!

Briše čisto, s toploto, ki jo  generira FriXion radirka na koncu rolerja, brez  nadležnih svaljkov. Z  istim pisalom pišemo po že izbrisani površini (in ne kot pri brisalcih  standardnega črnila, kjer pisanje po izbrisani površini ni možno).

Z uporabo patentiranega termoobčutljivega črnila, FriXion Ball Clicker, zaprisežen PILOT-ovi tradiciji, uvaja revolucijo v pisanju! 

Zabaven stil s konus obliko  in tetoviranim ohišjem, je na voljo  v 7 barvah.

Ni primeren za uporabo na uradnih dokumentih, za pisanje izpitov ali  na dokumentih trajnejše vrednosti.

Ball LX

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

Sedaj ste na klik. Čutila kliknejo… Odkrijte naše pisalo FriXion Ball LX: s polnim kovinskim ohišjem, ki očara vaše prste, in v 6 gladkih barvah, ki očarajo vaše oči. Ideje kliknejo … Čarobno in ekskluzivno črnilo FriXion kot vedno pomaga vaši domišljiji klikniti.

Ni vam všeč, kar ste pravkar zapisali?

Ni problema: FriXion it! in pišite znova. Počnite, kar želite, saj ste zdaj v klubu FriXion.

Light

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

FriXion tehnologija prilagojena signirju.

Podčrtajte, izbrišite in ponovite kolikor krat želite s signirjem FriXion Light – brez nevarnosti poškodovanja papirja. Briše čisto, s toploto, ki jo ustvari generirana radirka na koncu pisala in ne pušča sledi.

Podčrtuje konstantno od prvega dotika papirja (ni potrebno predhodno tresenje, da bi začel delovati). Idealen je za učbenike (v šoli ali na fakulteti), avtokarte in zemljevide.

Light Natural

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

Serija FriXion Light je za vas ustvarila teh šest pristnih in naravnih barv, ki bodo pritegnile pozornost k vašemu vsakdanjemu pisanju.

Poudarjanje, črtkanje, risanje, barvanje, pisanje, vse je mogoče s temi edinstvenimi in domiselnimi osvetljevalnimi peresi z dletom, s katerimi lahko poudarite svoje delo v dnevnikih, planerjih, pri pisanju zapiskov in celo pri pisanju črk. Brez strahu, da bi naredili napako, lahko brez zadržkov uporabljate pisala FriXion Light podjetja Pilot pri katerem koli projektu.

Zahvaljujoč neverjetni zmogljivosti Pilotovega termoobčutljivega črnila lahko brišete s trenjem, kadar koli želite. Velikost konice pisala FriXion lights je 4,0 mm, širina črte pa 3,3 mm.

Light Soft

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

FriXion Light Soft, brisljiv označevalec pastelnih barv z dletom iz PILOTA.

Ta edinstveni in domiselni izdelek vam omogoča, da poudarite svoje delo in nato s trenjem izbrišete črnilo, ko končate z njimi.

Ne pozabite biti mehki! Kaj pa, če se odločite, da si boste vzeli nekaj časa za oddih? Za nekaj časa zapustili svetle luči in si privoščili odmor? Kaj če bi si lahko premislili? Če bi lahko danes izbrisali, kar ste včeraj poudarili? Kaj pa, če bi preklopili na Pilotov izdelek FriXion Light Soft? Na voljo v šestih pastelnih odtenkih (roza, rumena, lila, nebesno modra, oranžna in limetna), naša generacija označevalnikov pastelnih barv, ki vam daje prostor za sprostitev, saj lahko pastelne barve brišete tako pogosto, kot želite. Kar samo dokazuje, da je pri srečnem pisanju najpomembnejše, da izrazite svoje mnenje – brez strahu, da bi se zmotili!

Velikost konice 4,0 mm omogoča širino črte 3,3 mm.

Fineliner

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

Ohrani le najboljše, ostalo izbriši! Piši, briši, piši!

Frixion Fineliner s konico iz klobučevine in FRIXION črnilom za nove in nove ideje, nikoli po isti liniji!

Z gladko drsečim in zbrisljivim črnilom, novi Frixion Fineliner s tekstilno konico z lahkoto preklaplja od besed na skice ali risbe, vse z enako lahkotnostjo in natančnostjo.

Vaše ideje  v barvah oživijo na papirju, organizirajte si življenje na zabaven način z ustvarjanjem vaše lastne zgodbe.

Na voljo v 12 bleščečih odtenkih, Pilot Frixion Fineliner  obogati in izboljša vaše zapiske. Ko pa vam ideje uidejo izpod nadzora, jih brez obotavljanja izbrišete in ohranite le najboljše.

Zaradi zbrisljivega  črnila se Frixion Fineliner ne sme uporabljati za pisanje po dokumentih trajnejše vrednosti.

Colors

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

Spremenite konec svoje zgodbe! Spremenite razmišljanje in svojo zgodbo napišite znova…

sledite svojemu srcu! Z uporabo Frixion Colors se lahko prepustite domišljiji, rišete in barvate in če vam karkoli ni všeč, preprosto zbrišete in začnete znova.Frixion Color je več kot flomaster s tekstilno konico,je kot čarobna palica, s katero spreminjate zaključek zgodbe. Pravljica ali divji zmaj? Modra mačka ali som?  12 različnih barv, vaša inspiracija in neskončnost domišljije, ki je vaša edina omejitev. Imate novo idejo? Rahlo podrgnete in črnilo je odstranjeno, papir pa ostane nepoškodovan.

Polnila

FriXion

Piši, Briši, Ponovi 

Komplet 3 polnilnih vložkov – vaš izdelek, ki ga morate imeti

Ne obupajte, ko se vaše fantastično pisalo FriXion Ball ali FriXion Clicker izprazni, preprosto ga napolnite s kompleti FRIXION REFILLS in nadaljujte s pisanjem!

Komplet 3 polnil, primernih za pisala FriXion Ball, FriXion Clicker 0,7 : med vsemi razpoložljivimi barvami izberite svojo najljubšo barvo črnila!… Odlično za vrnitev v šolo. S tem paketom nadomestnih polnjenj lahko nadaljujete s pisanjem, dokler vam ideje ne uidejo…

Z nadomestnimi polnili boste prihranili denar pri nakupu novih pisal, poleg tega pa so čudovito okolju prijazna. Vaša najljubša polnila FriXion so zdaj na voljo v embalaži, ki ne vsebuje 100 % plastike: trajnostna zasnova embalaže, ki zmanjšuje količino plastike v naši embalaži in varuje planet.

Tako res ni več izgovora, da ne bi polnili!

FriXion


"Pišite, brišite in prepišite, kolikorkrat želite!"

Izbrisljiva pisala za ponovno polnjenje

”Ne vrzi svojega pisala v smeti. Ponovno ga napolni.”

Vse rolerje FriXion z gel črnilom je mogoče ponovno napolniti, zato vam ni treba kupiti novega FriXion pisala, ko zmanjka črnila.
Preprosto odvijte ohišje pisala, da zamenjate polnilo.

Pisala FriXion Ball, FriXion Clicker in FriXion Point so zasnovana za ponovno polnjenje, ko zmanjka črnila. Ponovno polnjenje vašega FriXiona zmanjša količino plastičnih odpadkov, emisije CO2 itd. in tudi prihrani denar v primerjavi z nakupom novega pisala.

Polnila so na voljo za vse velikosti konic Pilot FriXion – fine, srednje in široke.

2 v 1 izbrisljivo pisalo

Neverjetno priročno, ko si premislite ali naredite napako. Izbrišite s preprostim potegom radirke. Ni vam treba začeti znova iz nič ali trgati strani. Vaše pisanje bo jasno, lahko berljivo in brez kakršnihkoli madežev, kar vam bo zagotovilo čist rezultat in vam prihranilo čas.

Piši, Briši, Ponovi 

Navdihi

Navdihi

Pogosto zastavljena vprašanja

Pisala FriXion

  • Kako delujejo izdelki FriXion?

    Črnilo naših izdelkov FriXion se “briše” zaradi ekskluzivne PILOT-ove tehnologije toplotno občutljivega črnila. Ko želite opraviti popravke na strani, preprosto obrnite pisalo FriXion in drgnite s konico radirke FriXion, kot bi uporabljali navadno radirko za svinčnike. Med drgnjenjem se črnilo segreje na več kot 60 °C in postane nevidno. Obratno pa se črnilo ponovno pojavi pri temperaturi pod -10 °C.

  • Pomoč! Uporabljam pisala FriXion in moja beležnica/stran je zdaj prazna, brez sledi mojega dela! Kaj naj storim?

    Če predmete, kot so zvezki, domače naloge ali papir, pustite v bližini grelnikov, v avtomobilu na vroč dan ali celo večkrat kopirate strani, se lahko papir dovolj segreje, da črnilo FriXion postane nevidno. Če ugotovite, da je vaša stran prazna, jo preprosto za kratek čas postavite v zamrzovalnik. Naše toplotno občutljivo črnilo se ponovno pojavi pri približno -10 °C, zato se bo vaše delo ponovno pojavilo, ko se strani dovolj ohladijo.

  • Pomagajte! Pisala FriXion sem pustil zunaj na vročini in zdaj ne delujejo več!

    Tako kot črnilo izgine, ko strani pustimo na toplem, lahko izgine tudi črnilo v pisalih FriXion. Če se zdi, da vaše pisalo ne piše, se poskušajte spomniti, ali je bilo morda pisalo preveč izpostavljeno vročini. Če je tako, poskusite pero postaviti v zamrzovalnik, dokler se dovolj ne ohladi. Ko pero vzamete iz zamrzovalnika in pustite, da se prilagodi na sobno temperaturo, bi moralo spet pisati kot novo.