Pilot

Pri Pilot ne gre le za pisanje...

S PILOT-om ima vsak moč napisati svoj svet …

Kdorkoli ste, študent, umetnik, delavec, mama, prijatelj …
Zanima nas barva vaših idej, vaše strasti in kdo ste.
Ker vemo, da s pisanjem, risanjem, podčrtavanjem, čečkanjem … pišete svoj svet.
Ponosni smo na to, kar počnete z našimi pisali…

ZAPIŠI SVOJ SVET
PILOT

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo

Pilot podpira pisanje, da bi ljudem omogočil, da izrazijo svojo edinstvenost.

"Ponosni smo na to, kar počnete z našimi pisali".

Pilot vsem ponuja pisala vrhunske kakovosti in inovativne trajnostne rešitve, s katerimi lahko kar najbolje izkoristijo svoje pisavo in dosežejo tisto, kar je najpomembnejše.

Naša obljuba

Naša obljuba

Napišite svoj svet

naš podpis je simbol opolnomočenja in samoizražanja.

Pisanje svojega sveta vabi ljudi, da s pisanjem, ustvarjanjem, raziskovanjem, brisanjem in spreminjanjem stvari v vse, kar počnejo, vložijo več sebe. Ne da bi morali biti strokovnjaki ali umetniki.

“napiši”

je dobesedno pisanje z roko, kar pomeni pisanje, risanje, oblikovanje, brisanje, pa tudi abstraktni pomen oblikovanja in začetka nečesa novega.

 

“svoj svet”

je neskončno igrišče, na katerega lahko vplivamo, kombinacija našega notranjega sveta (naše telo, strasti, ideje, občutki …) in zunanjega sveta (naše okolje, odnosi, družba, vrednote …) ter kombinacija materialnih in nematerialnih sredstev.

s PILOTOM, obstaja veliko načinov
napisati svoj svet

s povezovanjem s seboj.
Pisanje z roko zaposli možgane in nam pomaga, da si zapomnimo in strukturiramo naše ideje. Pisanje z roko nam tudi olajša izražanje čustev. Pisanje s pisali PILOT nas povezuje tudi z našo notranjostjo.
s povezovanjem z drugimi.
Ker pošiljanje e-pošte nekomu, ki vam je drag, zagotovo ni isto kot vzeti si čas in ročno napisati pismo, je rokopis s PILOTOM način, da pokažete skrb in edinstvenost, ki jo ljudje vlagamo v svoje odnose.
z ustvarjanjem na svoj način.
Ne glede na to ali želite personalizirati, barvati, risati ali pisati … pisala PILOT pomagajo ustvariti razburljiv in presenetljiv svet, kjer domišljija ne pozna meja.
s sprožanjem novih idej.
Pisanje s pisali PILOT podpira kolektivne trenutke, spodbuja sodelovanje, spontanost in naključja. Ljudem omogočajo, da so ustvarjalni in odprti za nepričakovano.
z izboljšanjem sebe.
S PILOT-om imajo učenci in študentje najboljša orodja za izboljšanje svojega branja, sposobnosti obdelave jezika in samozavesti pri učenju.
s skrbjo za planet.
Kot vedno bolj trajnostno izražanje so pisala PILOT tudi najboljši način, da izrazimo svojo ljubezen do narave in planeta.

Ne glede na to, ali ste v šoli, pisarni ali doma:

v vašem življenju bo vedno prisotno pisalo Pilot,
za pisanje vašega sveta.

#Write Your World

Odkrijte več o Pilotu