Kakovost.

Kot eden redkih proizvajalcev, ki celotno zasnovo in proizvodnjo pisalnih pripomočkov upravlja sam, PILOT zagotavlja brezhibno kakovost svojih izdelkov.

V skladu s svojim japonskim poreklom je vsaka tovarna predmet strogih proizvodnih procesov in nadzora. Vsak izdelek je sistematično testiran na koncu proizvodne verige.

Inovativnost.

PILOT je že več kot 100 let znan po svojih domiselnih mehanizmih in zlatarski umetnosti, s katerimi je pisanje vedno bolj udobno. Zahvaljujoč zelo visoki stopnji inovativnosti v kombinaciji z veliko industrijsko usmerjenostjo, je PILOT uvedel zaporedne tehnologije, ki so popolnoma spremenile podobo trga pisanja:

Nasveti in črnila

Nasveti in črnila

Nasveti.

Ugled pisalnih pripomočkov PILOT je bil zgrajen na kakovosti njihove izdelave in enostavnosti uporabe.
Zahvaljujoč zelo visoki stopnji inovativnosti, skupaj z močno industrijsko zavezanostjo, je PILOT zaporedno uvajal tehnologije, ki so popolnoma spremenile podobo pisanja.

Odličnost črnil.

Z leti je PILOT razvil široko paleto ekskluzivnih in specifičnih črnil.

Strokovno znanje blagovne znamke na področju kemijskega inženiringa in znatne naložbe v raziskave so nam omogočili, da vam lahko ponudimo pet ključnih tehnologij črnila, ki so zdaj sestavni del trga pisanja.