Črnila Iroshizuku.

Paleta črnil v barvah japonske pokrajine.

Pilotova svetovno znana črnila so plod starodavne japonske umetnosti kaligrafije. Vsebujejo vso poezijo pokrajin dežele vzhajajočega sonca: 24 izjemih odtenkov, ki bodo vaše pisanje uskladili z vašim razpoloženjem.
Od 12 € z DDV
Črnila Iroshizuku

Črnila Iroshizuku

Črnila Iroshizuku
mini 15ml
Črnila Iroshizuku
50 ml
Črnila Iroshizuku
6 kartuše

mini 15ml

Črnila Iroshizuku

Znamenita “iroshizuku” črnila so na voljo tudi v mini stekleničkah po 15ml.

Več kot 20 različnih odtenkov črnil, ki vas skozi pisanje popeljejo  na poetično potovanje, v poklon naravi in umetnosti pisanja. Mini pakiranja so bila zamišljena z namenom, da vam omogočijo testiranje vseh barv ter uživanje v barvitosti pisanja.

50 ml

Črnila Iroshizuku

Ime “iroshizuku” je sestavljeno iz dveh japonskih besed “iro”(barvanje), ki izraža visok standard in barvne variacije in “shizuku”, ki pooseblja samo kapljico vode.

Vsako ime črnila izraža lepote Japonskega podeželja in rastlin, ki vsak zase prispevajo globino posmeznih barvnih tonov. Užijte bogato in subtilno japonsko barvitost tudi ob pisanju. PILOT je vedno proizvajal svoja črnila, ki so priznana povsod po svetu.

6 kartuše

Črnila Iroshizuku

Znamenita črnila “iroshizuku” so na voljo tudi v kartušah.

Več kot 12 barv črnil, ki vas bodo popeljala na poetično potovanje. Oda japonskim pokrajinam in poklon umetnosti pisanja.

24 sublimnih odtenkov

Črpajte navdih iz diha narave in dovolite črnilom iroshizuku, da vas popeljejo na poetično potovanje. Prava oda japonskim pokrajinam in poklon umetnosti pisanja.

Črnila iroshizuku, ki so popolna spremljava Pilotovih instrumentov za fino pisanje, so na voljo v 24 vzvišenih odtenkih in odpirajo vrata v svet neskončne prefinjenosti.

Ime “iroshizuku” je kombinacija japonskih besed “iro” (barvanje), ki izraža visoke standarde in raznolikost barv, ter “shizuku” (kapljica), ki uteleša podobo kapljajoče vode.
Vsako ime črnila izhaja iz izrazov čudovitih japonskih naravnih pokrajin in rastlin, ki prispevajo k globini vsakega posameznega odtenka. Med pisanjem uživajte v bogati in prefinjeni japonski barvni estetiki.

Drugi izdelki

Drugi izdelki