Odličnost črnil

Tekom let je Pilot razvil širok spekter ekskluzivnih in specifičnih črnil. Ekspertize v kemijskem inženiringu blagovne znamke in velike investicije v raziskovanja, so omogočili, da vam lahko ponudimo 5 vodilnih tehnologij črnila, ki so danes postala nepogrešljivi del tržišča pisal.
Pilot Termoobčutljivo črnilo

Termoobčutljivo črnilo

Nova generacija gel črnila, ki postane nevidno, če je izpostavljeno toploti. Termoobčutljivo črnilo postane prozorno, če je izpostavljeno temperaturi nad 60°C. Pisala s termoobčutljivim črnilom imajo zato specialno radirko na zadnjem delu, ki s trenjem povzroči, da se papir hitro segreje (z drgnenjem radirke po papirju pride do trenja in dviga temperature, s tem pa črnilo postane transparentno). Obratno pa se pri temperaturi, nižji od -10°C, barva črnila znova pojavi. Popravki, ki jih lahko naredite kolikokrat želite.

Ob uporabi črnil, ki reagirajo na toploto, priporočamo pazljivo ravnanje z dokumenti - ne izpostavljajte jih virom toplote in ne puščajte jih, npr. v avtu, kadar je vroče ali v bližini grelnih teles. Pri temperaturi pod -10*C črnilo postane znova vidno (npr., če dokumente položite za nekaj časa v zamrzovalnik). Odsvetujemo uporabo na uradnih dokumentih.

Da bi našli odgovore na vprašanja v zvezi z uporabo Frixion pisal in toplotno občutljivega črnila, preberite "FAQ" poglavje.

To črnilo se uporablja izključno v FriXion pisalih, ki jih mladi naravnost obožujejo. Poglejte naš asortiman FriXion pisalo s termo občutljivim črnilom.

Napredno črnilo na oljni osnovi

Napredno črnilo na oljni osnovi

Napredno črnilo na bazi olja je moderna izvedba črnila, ki se trenutno uporablja za kemijske svinčnike. Mehko in tekoče, omogoča hitro in udobno pisanje, nujno za sodobno izražanje. Poglejte pisala z naprednim črnilom na oljni bazi.

Tekoče črnilo

Tekoče črnilo

Tekoče črnilo je narejeno iz molekul barve v masi, kar mu daje viskoznost, gostoto in sijaj. Ker je pretok kontroliran s Pilotovim regulatorjem pretoka črnila, le- ta teče do zadnje kapljice z enako kvaliteto linije. Danes je to črnilo dostopno v zamenljivih kartušah za nekatere modele rolerjev. Poglejte rolerje s tekočim črnilom.

Gel črnilo

Gel črnilo

Viskoznost gel črnila je pozicionirana nekje med črnilom na oljni bazi in tekočim črnilom. Vložek je zaprt s parafinskim čepom. Pilot ima enega največjih asortimanov gel črnil na trgu s 24. svetlimi, kovinskimi in pastelimi barvami. Preglejte rolerje z gel črnilom.