G-2 - Gel roler - Modra - Srednja konica
Najljubši
70.0% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
G-2 je gel roler, ki kombinira tehnološke dosežke in design. Njegov ergonomski grip omogoča enostaven oprijem, kroglica iz volfram karbida na vrhu rolerja pa ohranja svojo obliko in omogoča dolgotrajno uporabo. Navdušeni boste nad pretočnostjo črnila in intenzivnostjo barve.…
  Podrobnosti o artiklu
  G-2 - Gel roler - Modra - Srednja konica
  G-2 je gel roler, ki kombinira tehnološke dosežke in design. Njegov ergonomski grip omogoča enostaven oprijem, kroglica iz volfram karbida na vrhu rolerja pa ohranja svojo obliko in omogoča dolgotrajno uporabo. Navdušeni boste nad pretočnostjo črnila in intenzivnostjo barve. Roler G-2 je primeren za vsakodnevno uporabo in ljubitelje tekočega izpisa. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo G-2 gel roler iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -74%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Barva črnila : Modra
  • Zamenljivo polnilo : Da
  • Širina sledi : 0.32 mm
  • Velikost konice : 0.70 mm