Begreen – PILOTOVA linija pisal

Begreen range

Pilot uvaja svojo filozofijo in predanost v svoj posel in v svojo proizvodnjo. Zavedajoč se, da je prihodnost odvisna od vseh nas in s koriščenjem strokovnosti ter pripadnosti zaposlenih, je podjetje ustvarilo prvi asortiman recikliranih svinčnikov: Begreen.

Z Begreen asortimanom se uresničuje Pilotova ideja za odprtje nove, veliko bolj pozitivne prihodnosti za naš planet.Begreen je prvi asortiman recikliranh svinčnikov, t.j. proizvedenih iz reciklirane plastike. Ta proces je del razširitve ekološke certifikacije naše evropske tovarne in vseh japonskih tovarn (ISO 14001).

Kaj s tem doprinesemo k zaščiti okolja?

Plastika se izdeluje iz nafte. Z uporabo reciklirane plastike Pilot prispeva k zmanjševanju porabe nafte in tako doprinese k ohranjanju naravnih rezerv.

Predstavljajte si: če bi bili vsi svinčniki, proizvedeni v večjih evropskih državah v enem letu, narejeni iz reciklirane plastike, bi prihranili vsaj 78000 ton plastike, kar je ekvivalentno:

  • Plastični kocki velikosti 30 nadstropne zgradbe,
  • Mesečni porabi goriva vseh avtomobilov v Parizu.

Nadalje, uporaba vložkov ravno tako zmanjšuje proizvodnjo plastike. Ne zavrzite ohišja pisala in pokrovčka, ker sta to največja plastična dela pisala :

  • 80% naših pisal (kemijski svinčniki, gel rolerji, rolerji s tekočim črnilom) ima zamenljivo polnilo.

Prepričani smo, da s takim obnašanjem vsi lahko doprinesemo k zaščiti okolja.

Absolutno pa tak pristop ne zmanjšuje naših kriterijev v smislu kakovosti, tehnologije in designa. Pisala, izbrana za Begreen kolekcijo, so bila med vodilnimi v standardih Pilotovega asorimana.

Tak način proizvodnje je še bolj ambiciozen in dražji od klasične proizvodnje, ampak odločili smo se, da prodajamo pisala iz Begreen asortimana po enaki ceni kot klasična Pilotova pisala. Poleg tega je ta asortiman širok in dovolj raznolik, da lahko vsak uporabnik izbere pisalo, ki mu odgovarja.

Odkrijte naš celoten Begreen asortiman.