Uradne informacije

Člen 1: Opis spletne strani

Ta spletna stran je dostopna preko sledečega URL: https://www.pilotpen.si/sl/ (v nadaljevanju « spletna.stran »).

Izdajatelja spletne strani sta:

  • Podjetje PILOT CORPORATION OF EUROPE, osnovni kapital 7.216.936 EUR, registrirano v Company Register 399 424 753 Annecy, s sedežem PAE de La Caille – Saint-Martin BELLEVUE – 74 350 Allonzier –La – Caille, France.
    Odgovorna oseba za spletno stran je Mr. Ken SCHOELLHAMMER.
  • ACRON TRGOVSKO PODJETJE d.o.o, osnovni kapital 125.188,01 EUR, SRG:2000/00474 Okrožno sodišče Slovenj Gradec, s sedežem na naslovu Pameče 167, Slovenj Gradec, Slovenija.
    Odgovorna oseba za spletno stran je g. Martin LAMPRET.

Kontaktni podatki: info[at]acron-trgovina.si, tel.: 02 620 43 20.

Gostitelj spletne strani je podjetje CLARANET OXALIDE SASU - https://www.oxalide.com/, s sedežem na 25 boulevard de Strasbourg 75010 PARIS. Telefonska številka: +33 1 75 77 16 50.

Člen 2: Svoboda uporabe

Uporaba storitev, oddobrenih s strani PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. ter opisanih v teh splošnih pogojih uporabe, je popolnoma brezplačna.

Vendar je oprema (računalniki, telefoni, programska oprema, telekomunikacije,…), ki omogoča dostop do teh storitev, izključna odgovornost uporabnika, kakor tudi stroški uporabe internetnih storitev.

Člen 3: Intelektualna Lastnina

Spletna stran je v izključni lasti podjetja PILOT CORPORATION OF EUROPE, njena vsebina pa je last podjetij PILOT CORPORATION OF EUROPE ali ACRON d.o.o. Razen ogleda spletne strani, mora biti vsak drug način rabe spletne strani ali njene vsebine, predhodno oddobren s strani zgoraj navedenih podjetij.

Strogo je prepovedana raba ali reprodukcija imena “PILOT” in/ali njegovega logotipa, blagovnih znamk in designov in/ali predvajanje na spletnih straneh, iz katerega koli razloga, zlasti za oglaševalske namene, brez predhodnega pisnega soglasja PILOT CORPORATION OF EUROPE.

Slike, prikazane na tej spletni strani, so iz foto arhivov PILOT CORPORATION OF EUROPE in/ali ACRON d.o.o.

Člen 4: Zaščita osebnih podatkov

Osebni podatki uporabnikov spletne strani bodo obravnavani v skladu s predpisi Pravilnika o varstvu osebnih podatkov (GDPR) z dne 27.4.2016. Povezava na: Pravilnik o varstvu osebnih podatkov, kjer najdete več informacij o zbiranju in obdelavi osebnih podatkov.

Če imate v zvezi s Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov kakršnakoli vprašanja, nas prosimo kontaktirajte na mail: pilotgdpr[at]acron-trgovina.si.

Člen 5: Raba piškotkov na spletni strani

Piškotki so tekstovne datoteke, shranjene na trdem disku s strani upravljalca spletne strani. Piškotki ne upravljajo s programi in ne morejo okužiti računalnika z virusi. Delujejo neodvisno od ostalih komponent, bere jih lahko le spletni server v domeni, iz katere so bili kreirani. Piškotki se uporabljajo za specifične namene, kot npr. omogočanje nemotenega prikaza vsebin spletne strani ali vodenje statistike podatkov o številu obiskov spletne strani. Več informacij o rabi piškotkov in način, kako zavrnete njihovo aktivacijo, najdete na povezavi Pravilnik o varstvu osebnih podatkov.

Ob vašem prvem obisku naše spletne strani, vas o uporabi piškotkov obvestimo z obvestilom/oglasom, ki se nahaja na vrhu spletne strani. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni strani, ko je ta oglas viden, soglašate z rabo piškotkov.

Verjetno bomo na spletno stran vključili računalniške aplikacije tretjih oseb, kot je npr. Youtube, ki za prikazovanje vsebin, ki si jih ogledujete, uporablja piškotke, vendar mi nad njihovimi procesi nimamo kontrole, ker delujejo neodvisno. Svetujemo vam, da za več informacij glede piškotkov in rabi zbranih podatkov, preverite splošne pogoje uporabe omenjenih spletnih strani.

Člen 6: Tveganja povezana z Internetom

Spletna stran je dostopna 24 ur na dan in 7 dni v tednu, razen v primeru dogodkov višje sile, ki niso pod kontrolo PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o., vzdrževalnih del in potencialnih okvar.

Hitrost pretoka in čas odgovora na informacije, ki krožijo med internetom in spletno stranjo platform, ni odvisna od PILOT CORPORATION OF EUROPE. Hitrost, s katero informacija kroži, ne spada v storitev, ponujeno s strani omenjenega podjetja, vsebovane karakteristike mreže se tičejo tehničnih sredstev, ki so potrebna za splošni pretok.

PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. opozarjata uporabnike na internetne značilnosti in omejitve ter ne prevzemata nobene odgovornosti za posledice v zvezi s povezavo med Internetom in spletno stranjo.

Natančneje, PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o., ne prevzemata odgovornosti za kakršnokoli škodo, materialno ali nematerialno, povzročeno koristnikom, njihovi IT opremi ali podatkom, shranjenim na njej ali za kakršnekoli posledice za njihov privatni, profesionalni ali komercialni posel.

PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. ne prevzemata odgovornosti za kakršnokoli uporabo s strani tretjih oseb ali elementov, ki se pojavljajo na zasebnih delih spletne strani.

PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. ne prevzemata odgovornosti v primeru, da eden ali več uporabikov nimajo pristopa do spletne strani zaradi tehničnih težav ali težav, ki so posledica preobremenitve mreže.

Člen 7: Prekinitev in trajanje

PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. lahko enostransko in kadarkoli začasno ali trajno prekineta on-line dostop do svojih spletnih strani, brez kakršnekoli odgovornosti ali povrnitve katerekoli škode.

Člen 8: Spletne strani Tretjih oseb

Spletne strani lahko vsebujejo povezave, ki se nanašajo na spletne strani drugih podjetij in nad katerimi PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. ne izvajata nadzora. PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o. ne prevzemata nobene odgovornosti za vsebine spletnih strani tretjih oseb ali za vsebine, na katere se spletne strani tretjih oseb lahko nanašajo.

Člen 9: Razno

PILOT CORPORATION OF EUROPE in ACRON d.o.o.lahko kadarkoli spremenita splošne pogoje uporabe in koriščenja. Zadnja verzija splošnih pogojev uporabe je predstavljena uporabnikom.

Splošni pogoji uporabe so v skladu s francosko zakonodajo, kakršnakoli nesoglasja v zvezi z njihovo izvršitvijo in/ali interpretacijo bodo predložena pristojnemu sodišču v Franciji.