Set2Go 4/1 - FriXion Ball 0.7 - Gel roler - Srebrna, Škrlatna, Koralno pink, Marelična - Srednja konica
50.0% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
Najnovejša Pilotova inovacija pakiranja, oblikovana in proizvedena v Evropi pod blagovno znamko PILOT. Frixion Set2Go je oblikovan kot fantastičen pripomoček za pisalno mizo, ki se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji še z enim ali dvema Frixion Set2Go organizatorjema delovne površine.…
Podrobnosti o artiklu
Set2Go 4/1 - FriXion Ball 0.7 - Gel roler - Srebrna, Škrlatna, Koralno pink, Marelična - Srednja konica
Najnovejša Pilotova inovacija pakiranja, oblikovana in proizvedena v Evropi pod blagovno znamko PILOT. Frixion Set2Go je oblikovan kot fantastičen pripomoček za pisalno mizo, ki se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji še z enim ali dvema Frixion Set2Go organizatorjema delovne površine. Primeren za uporabo na delovnem mestu ali doma, odlično pristaja v vsa delovna okolja. Set je na voljo v kombinaciji z najbolj prodajanim pisalom, Frixion Ball. Piši, briši, znova napiši in NIKOLI ne prečrtaj napisanega, raje uporabi ORIGINALEN Pilotov Frixion Ball. Piši tekoče s Frixion Ball Medium konico, briši s Frixion radirko in takoj napiši znova. Prihrani denar in bodi prijazen do okolja, zamenjaj polnilo in ne pisala. 0.7 mm konica s sledjo izpisa 0.35 mm. Zaradi toplotno občutljivega črnila se ne sme uporabljati za podpise, uradne dokumente, pisanje izpitov ali na drugih dokumentih trajnejše vrednosti.
  • Pisala v tem setu so izdelana iz minimalno 50% reciklirane plastike (polnila izključena), ohranjajmo naravne vire našega planeta.
  • Tehnologija toplotno občutljivega črnila.
  • Okolju prijazen: za večkratno in dolgotrajno uporabo.
  • Ink Colour : Srebrna, Škrlatna, Koralno pink, Marelična
  • Writing width : 0.35 mm
  • Tip size in mm : 0.70 mm
  • Refillable : Da