Rexgrip - Kemični svinčnik - Zelena - Begreen - Tanka konica
Begreen etiketa
77.7% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Tanko
Širina izpisa
Rexgrip s tanko konico je okolju prijazen kemični svinčnik na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom. Njegova volfram karbidna kroglica je odporna na pritisk in kljub pritiskom, ohrani svojo obliko ter trdnost. Rexgripov grip je z izjemno natančnostjo integriran v ohišje in nudi dodatno ugodje pisanja.…
Podrobnosti o artiklu
Rexgrip - Kemični svinčnik - Zelena - Begreen - Tanka konica
Rexgrip s tanko konico je okolju prijazen kemični svinčnik na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom. Njegova volfram karbidna kroglica je odporna na pritisk in kljub pritiskom, ohrani svojo obliko ter trdnost. Rexgripov grip je z izjemno natančnostjo integriran v ohišje in nudi dodatno ugodje pisanja. Presenečeni boste nad lahkotnostjo pisanja. Rexgrip s tanko sledjo izpisa je posebej namenjen vsem ljubiteljem tovrstnih pisal. To pisalo spada v kategorijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo Rexgrip Kemični svinčnik iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -87%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Širina sledi : 0.22 mm
  • Zamenljivo polnilo : Da
  • Velikost konice : 0.70 mm
  • Barva črnila : Zelena