B2P Ball - Kemični svinčnik - Modra - Begreen - Srednja konica
Begreen etiketa
95.5% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
B2P: Od plastenke do pisala. Kemični svinčnik B2P ima plastično ohišje izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic. Prijetno, zabavno in ekološko pisalo. Oblikovano kot steklenica mineralne vode s čvrsto in vzdržljivo konico iz volfram karbida. Zamenljiv vložek z dokumentnim črnilom.…

Poglejte tudi

 • Begreen etiketa
  Acroball Pure White - Kemični svinčnik - Svetlo modra - Begreen - Srednja konica
  Širina izpisa
  Srednje
  Srednje
 • Begreen etiketa
  Acroball - Kemični svinčnik - Modra - Begreen - Srednja konica
  Širina izpisa
  Srednje
  Srednje
 • Begreen etiketa
  Rexgrip - Kemični svinčnik - Črna - Begreen - Srednja konica
  Širina izpisa
  Srednje
  Srednje
Podrobnosti o artiklu
B2P Ball - Kemični svinčnik - Modra - Begreen - Srednja konica
B2P: Od plastenke do pisala. Kemični svinčnik B2P ima plastično ohišje izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic. Prijetno, zabavno in ekološko pisalo. Oblikovano kot steklenica mineralne vode s čvrsto in vzdržljivo konico iz volfram karbida. Zamenljiv vložek z dokumentnim črnilom. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo B2P Kemični svinčnik iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -83%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
 • Širina sledi : 0.27 mm
 • Zamenljivo polnilo : Da
 • Velikost konice : 1.00 mm
 • Barva črnila : Modra