Možnosti tiskanja

Odvisno od vrste svinčnika, ki ga izberete, nudimo več vrst tiska in modifikacij:
Pilot Imprinting Pad printing

Tampotisk od 1 do 5 barv

Je indirekten sistem tiska, ki omogoča tisk na vseh delih svinčnika, naj bo to zaponka ali zaobljeno ohišje svinčnika.
Ta način tiska je sestavljen iz nanosa v smislu finega prenašanja barve s silikonskim pečatom, dotok barve se potegne iz šablone in je prenešen na svinčnik. Število barv lahko variira od ene do petih, kar omogoča tiskanje slik, logotipov in fotografij v štiribarvnem postopku.

Pilot Imprinting Four-colour printing

Štiribarvni tisk

Se uporablja za tiskanje etiket, ki se lepijo na B2P gel roler in B2P kemični svinčnik. Nato se doda laminat, ki omogoča optimizacijo barv logotipa in teksta, služi pa tudi kot zaščita nalepke in preprečuje odlepitev.

Pilot Imprinting Laser printing

Laserska gravura

Deluje kot snop svetlobe, zgoščen v zelo majhen premer. Energija, ki se dovaja, je tolikšna, da material, ki se ga laser dotakne, pregoreva. To je razlog, da je večina laserskih gravur na kovinskih delih svinčnika. Ta tehnika omogoča označevanje na svinčnikih in zaponkah našega asortimana “poslovnih daril”, saj je odporen, estetsko zadovoljujoč in ekstremno natančen.

V kratkem filmu spodaj, je prikazano lasersko graviranje na Capless nalivnemu peresu, G-2 Limited rolerju in Coupe kemičnem svinčniku. Ugotovili boste, da je laserska gravura izredno hitra in zelo natančna. Končni rezulat - kvaliteta, ki ostaja.