Set2Go 4/1 - FriXion Light - Signir - Rumena, Pink, Zelena, Oranžna - Srednja konica
Novo
50.0% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
Najnovejša Pilotova inovacija pakiranja, oblikovana in proizvedena v Evropi pod blagovno znamko PILOT. Frixion Set2Go je oblikovan kot fantastičen pripomoček za pisalno mizo, ki se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji še z enim ali dvema Frixion Set2Go organizatorjema delovne površine.…
Podrobnosti o artiklu
Set2Go 4/1 - FriXion Light - Signir - Rumena, Pink, Zelena, Oranžna - Srednja konica
Najnovejša Pilotova inovacija pakiranja, oblikovana in proizvedena v Evropi pod blagovno znamko PILOT. Frixion Set2Go je oblikovan kot fantastičen pripomoček za pisalno mizo, ki se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji še z enim ali dvema Frixion Set2Go organizatorjema delovne površine. Primeren za uporabo na delovnem mestu ali doma, odlično pristaja v vsa delovna okolja. Set je na voljo v kombinaciji s Frixin Light brisljivim signirjem, ki je na voljo v rumeni, zeleni, pink in oranžni barvi. Ta edinstven in genialen signir vam omogoča, da že označeno zbrišete in naredite nove zaznamke. Ste utrujeni od svinčnika in delanja opomb? Uporabite FRIXION LIGHT in preprosto zbrišite. Nujna oprema za vsakega ljubitelja podčrtovanja!
  • Tehnologija toplotno občutljivega črnila.
  • Pisala v tem setu so izdelana iz minimalno 50% reciklirane plastike (polnila izključena), ohranjajmo naravne vire našega planeta.
  • Okolju prijazen: za večkratno in dolgotrajno uporabo.
  • Ink Colour : Rumena, Pink, Zelena, Oranžna
  • Tip size in mm : 4.00 mm
  • Writing width : 3.30 mm