Acroball Pure White - Kemični svinčnik - Svetlo modra - Begreen - Srednja konica
Begreen etiketa
77.4% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
Zbogom monotonija! Piši tekoče - piši s sijajem! Ko vzameš v roke Acroball Pure White, se posloviš od dolgočasja in pozdraviš nov, svež in živahen svet barv. Diskretna in racionalna oblika ohišja se odlično pobira z nenavadno sijajnimi barvami izpisa. Acroball Pure White je na voljo v šestih živahnih barvah (pink,…
Podrobnosti o artiklu
Acroball Pure White - Kemični svinčnik - Svetlo modra - Begreen - Srednja konica
Zbogom monotonija! Piši tekoče - piši s sijajem! Ko vzameš v roke Acroball Pure White, se posloviš od dolgočasja in pozdraviš nov, svež in živahen svet barv. Diskretna in racionalna oblika ohišja se odlično pobira z nenavadno sijajnimi barvami izpisa. Acroball Pure White je na voljo v šestih živahnih barvah (pink, vijola, modra, turkizna, limeta in oranžna) s črnilom nove generacije in gladko tekočo konico. Je odličen spremljevalec pisanja tako za razposajenega otroka kot tudi za delovno usmerjeno deklico, ki želi s tem pisalom zgolj razmejiti mejo med monotonijo in živahnostjo barv na papirju, ki jih prikliče z uporabo tega pisala. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo Acroball Pure White Kemični svinčnik iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -74%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Writing width : 0.28 mm
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm
  • Ink Colour : Svetlo modra