Acroball Pure White - Kemični svinčnik - Svetlo modra - Begreen - Srednja konica
Begreen etiketa
77.4% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
Zbogom monotonija! Piši tekoče - piši s sijajem! Ko vzameš v roke Acroball Pure White, se posloviš od dolgočasja in pozdraviš nov, svež in živahen svet barv. Diskretna in racionalna oblika ohišja se odlično pobira z nenavadno sijajnimi barvami izpisa. Acroball Pure White je na voljo v šestih živahnih barvah (pink,…
Podrobnosti o artiklu
Acroball Pure White - Kemični svinčnik - Svetlo modra - Begreen - Srednja konica
Zbogom monotonija! Piši tekoče - piši s sijajem! Ko vzameš v roke Acroball Pure White, se posloviš od dolgočasja in pozdraviš nov, svež in živahen svet barv. Diskretna in racionalna oblika ohišja se odlično pobira z nenavadno sijajnimi barvami izpisa. Acroball Pure White je na voljo v šestih živahnih barvah (pink, vijola, modra, turkizna, limeta in oranžna) s črnilom nove generacije in gladko tekočo konico. Je odličen spremljevalec pisanja tako za razposajenega otroka kot tudi za delovno usmerjeno deklico, ki želi s tem pisalom zgolj razmejiti mejo med monotonijo in živahnostjo barv na papirju, ki jih prikliče z uporabo tega pisala.
  • Širina sledi : 0.28 mm
  • Zamenljivo polnilo : Da
  • Velikost konice : 1.00 mm
  • Barva črnila : Svetlo modra