Acroball - Kemični svinčnik - Modra - Begreen - Srednja konica
Begreen etiketa
77.4% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
Acroball v okolju prijazni izvedbi - nikoli do sedaj kemični svinčnik ni tako gladko drsel po papirju. Opremljen s pritisnim mehanizmom in zamenljivim vložkom. Acroball Fine Begreen ima ergonomski grip tako, da se lepo prilega in konico, narejeno iz volfram karbida, ki se ne more poškodovati,…
Podrobnosti o artiklu
Acroball - Kemični svinčnik - Modra - Begreen - Srednja konica
Acroball v okolju prijazni izvedbi - nikoli do sedaj kemični svinčnik ni tako gladko drsel po papirju. Opremljen s pritisnim mehanizmom in zamenljivim vložkom. Acroball Fine Begreen ima ergonomski grip tako, da se lepo prilega in konico, narejeno iz volfram karbida, ki se ne more poškodovati, ne packa in omogoča stalen dotok črnila. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo Acroball Kemični svinčnik iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -74%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Writing width : 0.28 mm
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm
  • Ink Colour : Modra