White Line RT - Begreen
Begreen etiketa
88.4% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Izberite barvo:
Širina izpisa
Whiteline RT je okolju prijazen korekturni trak na pritisni mehanizem in z zamenljivim korekturnim trakom. Dimenzija traku: 4 mm širina, 4.2 m dolžina. Whiteline RT se uvršča v kategorijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta.…
Podrobnosti o artiklu
White Line RT - Begreen
Whiteline RT je okolju prijazen korekturni trak na pritisni mehanizem in z zamenljivim korekturnim trakom. Dimenzija traku: 4 mm širina, 4.2 m dolžina. Whiteline RT se uvršča v kategorijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo White Line RT Korektura&Radirka iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -72%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Refillable : Da