Feed -GP4 - Kemični svinčnik - Črna - Begreen - Srednja konica
Begreen etiketa
78.2% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Srednje
Širina izpisa
Praktičen, pameten in ekološki Feed GP4, s svojim inovativnim designom nudi 4 barve (črna, modra, rdeča, zelena) v enem pisalu! Ergonomska baza in gumirani grip nudijo Feed GP4 izredno udobnost pisanja! To pisalo je del Begreen linije, kar pomeni, da je ohišje izdelano iz reciklirane plastike.…
Podrobnosti o artiklu
Feed -GP4 - Kemični svinčnik - Črna - Begreen - Srednja konica
Praktičen, pameten in ekološki Feed GP4, s svojim inovativnim designom nudi 4 barve (črna, modra, rdeča, zelena) v enem pisalu! Ergonomska baza in gumirani grip nudijo Feed GP4 izredno udobnost pisanja! To pisalo je del Begreen linije, kar pomeni, da je ohišje izdelano iz reciklirane plastike. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo Feed GP4 Kemični svinčnik iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala Begreen in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -80%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Širina sledi : 0.27 mm
  • Zamenljivo polnilo : Da
  • Velikost konice : 1.00 mm
  • Barva črnila : Črna, Modra, Rdeča, Zelena