FriXion Ball 0.5 - Gel roler - Modra - Tanka konica
50.0% *
* Odstotek recikliranega materiala izključuje zamenljive dele (kartuše, črnila, polnila ali minice) in embalažo izdelkov.
Širina izpisa
Tanko
Širina izpisa
Piši, briši, znova napiši! Če imate originalen Pilotov Frixion Ball, vam napak v besedilu nikoli več ne bo treba prečrtati, enostavno zbrišete in napišete znova! Za vse ljubitelje natančnega in daljšega pisanja, zdaj na voljo tudi s konico 0.5 mm (širina sledi 0.…
Podrobnosti o artiklu
FriXion Ball 0.5 - Gel roler - Modra - Tanka konica
Piši, briši, znova napiši! Če imate originalen Pilotov Frixion Ball, vam napak v besedilu nikoli več ne bo treba prečrtati, enostavno zbrišete in napišete znova! Za vse ljubitelje natančnega in daljšega pisanja, zdaj na voljo tudi s konico 0.5 mm (širina sledi 0.25 mm). S Frixion Ballom je pisanje bolj tekoče, brisanje napak z radirko, ki je na vrhu pokrovčka, ne poškoduje papirja in omogoča takojšnje popravke. Pilotov najbolje prodajani Frixion Ball roler omogoča čistejše pisanje, brisanje s Frixion radirko in vnovično pisanje po izbrisanem - vse z istim pisalom. Preprosto podrgnete s Frixion radirko po vaših napakah in opazujte, kako črnilo kot po čarovniji izginja! Originalno črnilo se odziva na toploto, ki nastaja pri trenju ob dotiku s papirjem in z istim pisalom omogoča takojšnje pisanje po vaših izbrisanih napakah. Zahvaljujoč tradiciji in patentiranemu toplotno občutljivemu črnilu, PILOT s Frixion Ballom uvaja nov, revolucionaren način pisanja. Tetovaža ohišja odraža mladosten stil in obliko, raznolikost barvnih odtenkov pa zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Prihranite pri denarju in bodite prijazni do okolja, izberite raje novo polnilo namesto nakup novega Frixion Balla - izbira je vaša! Konica 0.5 mm omogoča širino izpisa 0.25 mm. Zaradi toplotno občutljivega črnila se Frixion Ball ne sme uporabljati za podpise, uradne dokumente, pisanje izpitov ali drugih dokumentov trajnejše narave. Skupaj lahko naredimo spremembe in pomagamo prihraniti vire našega planeta. S proizvodnjo FriXion Ball gel roler iz reciklirane plastike Pilot zmanjšuje količino ogljika v primerjavi z istim pisalom, proizvedenim brez reciklirane plastike. A to še ni vse, možnost zamenjave polnila vsaj trikrat, omogoča tudi izravnavo emisij ogljikovega dioksida. Od proizvodnje do konca življenjske dobe izdelka, se ocenjuje, da nakup pisala in trikratno polnjenje, zmanjša skupni vpliv na okolje -71%** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih pisal. Majhna gesta lahko bistveno spremeni naš boj proti podnebnim spremembam!
  • Ergonomski grip omogoča popolno kontrolo pisanja.
  • Izdelano iz minimalno 50%* reciklirane plastike (polnila izključena in embalažo izdelkov), ohranjajmo naravne vire našega planeta.
  • Zamenljivo polnilo, bolj ekonomično in prijazno do okolja.
  • S pokrovčkom.
  • Učinkovito in udobno pisanje zahvaljujoč edinstveni pretočnosti in izjemni mehkobi Pilotovih gel črnil.
  • Zahvaljujoč toplotno občutljivemu črnilu: piši, briši, znova napiši!
  • Ink Colour : Modra
  • Writing width : 0.25 mm
  • Tip size in mm : 0.50 mm
  • Refillable : Da